Hotel SPA Sibiu

Botez in Sibiu

Start in Viata: Botezuri Emotionante in Inima Transilvaniei

Pentru un start in viata plin de binecuvantari, Rasinari este locul unde traditia si atentia la detalii creeaza cadrul perfect pentru celebrarea noului membru al familiei dumneavoastra.

Un nou inceput merita sa fie sarbatorit intr-un loc unde traditia si atentia la detalii imbratiseaza fiecare moment.

Aici, la umbra muntilor si invaluiri de aer proaspat montan, copiii vor beneficia de un somn linistitor, iar adultii se vor delecta cu discutii si amuzament pana la primele raze ale soarelui. Dotat cu un spatiu de joaca pentru copii, o terasa larga cu privelisti ce taie respiratia si un salon de evenimente elegant, Carpentiere Arena este sanctuarul unde fiecare mic detaliu este esential pentru ziua memorabila a copilului tau. 

Specialistii nostri sunt pregatiti sa se ocupe de tot ce tine de organizare, de la dulciuri colorate la un bar plin de fructe proaspete, decor tematic si design unic pentru fiecare eveniment, asigurand ca fiecare aspect reflecta tema sarbatorii alese. Invitatii nostri sunt incurajati sa descopere si sa se bucure de toate facilitatile hotelului, in timp ce noi gestionam fiecare detaliu pentru a garanta un eveniment desavarsit.

Botez in Sibiu

Start in Viata: Botezuri Emotionante in Inima Transilvaniei

La Carpentiere Arena, situat in inima Marginimii Sibiului, fiecare botez se transforma intr-o amintire vesnica, incarcata de caldura si autenticitate.

botez in sibiu transilvania
Suna acum