Cazare cu Piscina Sibiu

Cazare Revelion Sibiu

Veniti sa intampinati noul an la Carpentiere Arena Hotel & SPA, locul unde magia Revelionului se imbina cu traditia si luxul modern. In perioada 30 decembrie 2023 - 2 ianuarie 2024, va oferim un pachet unic, creat special pentru a face din aceasta trecere de an una memorabila.

De la miel la protap si sarmale la ceaun, la bauturi traditionale precum rachiul de casa, visinata sau afinata, va invitam sa va delectati cu cele mai bune gusturi ale Romaniei.

Va asteptam sa sarbatoriti impreuna trecerea in noul an intr-un cadru idilic si elegant. Rezervati acum pentru a fi parte din aceasta experienta de neuitat.

Toate aceste delicii vor fi preparate in fata dumneavoastra in cadrul unui show de live cooking de catre iscusitii nostri bucatari. Este o ocazie perfecta pentru a sarbatori in stil romanesc, bucurandu-va de gusturi autentice si momente de neuitat.
Pentru momente de relaxare, majoritatea camerelor ofera balcoane private cu spatiu pentru a va destinde, complete cu scaune si masuta, ideale pentru a va bucura de aerul proaspat si de privelistea minunata.
Sejur revelion sibiu

Pachet Cazare Revelion Sibiu

Bucura-te de parfumul Transilvaniei. Ti-am pregatit o incursiune in traditiile gastronomice ale unui loc istoric!

cazare cu ciubar din lemn
Call Now Button