Cazare cu Piscina Sibiu

Eveniment Privat in Transilvania

La Carpentiere Arena Hotel & Spa, fiecare eveniment privat este o poveste scrisa cu maiestrie, un amestec perfect intre traditie si modernitate, gandit sa ofere o experienta de neuitat in inima Transilvaniei.

Fie ca este vorba despre o petrecere eleganta, o reuniune memorabila sau un cocktail party sofisticat, locatia noastra asigura cadrul ideal pentru a transforma momentele dumneavoastra speciale in amintiri pretioase.

In weekendurile de vara, resortul nostru devine o scena vie pentru sesiuni de live cooking, unde bucatarii iscusiti transforma ingrediente alese in delicii culinare: vitel sau miel la ceaun, protap de porc sau berbecut, scoici sau creveti la plita.

Fiecare eveniment tematic completeaza armonios meniul a la carte al restaurantului nostru, cu o capacitate de 130 de locuri, creand o experienta gastronomica de neegalat.

Spatiile noastre, atat interioare, cat si exterioare, sunt perfect adaptabile pentru a gazdui orice tip de eveniment. De la intalniri aniversare si petreceri private, pana la evenimente corporative si reuniuni, oferim flexibilitate si servicii personalizate. Prin parteneriatele noastre cu furnizori de top, putem transforma orice idee in realitate, oferind decor tematic, design party personalizat si o varietate de optiuni de entertainment. Eleganta, ospitalitatea si natura se impletesc pentru a crea momente unice si speciale.

Eveniment privat in transilvania

Va invitam sa descoperiti magia unui eveniment privat in Transilvania

La Carpentiere Arena, fiecare detaliu este gandit pentru a va asigura ca evenimentul dumneavoastra va fi nu doar un succes, ci o experienta de neuitat.

eveniment privat in transilvania sibiu
Call Now Button