Hotel SPA Sibiu

Evenimente in Transilvania

Evenimente Inedite in Inima Transilvaniei: De la Nunta la Teambuilding

Explorati locul perfect pentru evenimentele dumneavoastra speciale in Transilvania, o regiune incarcata de istorie si frumuseti naturale. Fie ca doriti o nunta de vis, un botez memorabil, o conferinta productiva, un teambuilding energizant sau un eveniment privat exclusivist in Sibiu, va oferim spatii versatile, servicii profesioniste si o atmosfera magica, perfecta pentru a transforma orice ocazie intr-o experienta unica si memorabila.

Pentru un start in viata plin de binecuvantari, Rasinari este locul unde tradiția si atentia la detalii creeaza cadrul perfect pentru celebrarea noului membru al familiei dumneavoastra.

Pentru cei care isi doresc o nunta ca in basme, Rasinari, cu peisajele sale naturale si atmosfera plina de romantism, este locul unde visurile devin realitate.

Alegeti Transilvania pentru a gazdui conferinta care sa inspire si sa motiveze. Carpentiere Arena Hotel & Spa propune o fuziune intre tehnologie de ultima ora si un decor care stimuleaza creativitatea.

Activitatile de teambuilding la Rasinari sunt gandite pentru a uni echipa si a oferi experiente memorabile in mijlocul naturii transilvane.

La Carpentiere Arena Hotel & Spa, fiecare eveniment privat este o poveste scrisa cu maiestrie, un amestec perfect intre traditie si modernitate, gandit sa ofere o experienta de neuitat in inima Transilvaniei.

Suna acum