Cazare cu Piscina Sibiu

Oferta Cazari de Sarbatori

Fiecare sejur este insotit de atmosfera festiva a regiunii, combinand traditiile locale cu confortul modern.

La Carpentiere Arena, fiecare sarbatoare este o experienta unica. De la Valentine's Day pana la Revelion, fiecare moment festiv este prilejul perfect pentru a va bucura de tot ceea ce ofera Marginimea Sibiului. Cu facilitati moderne, camere confortabile si o locatie ideala, Carpentiere Arena este destinatia perfecta pentru cazarea dumneavoastra de sarbatori in judetul Sibiu.

Celebrati minunile sarbatorii de Paste la Carpentiere Arena, un sanctuar al pacii si al traditiilor in inima Marginimii Sibiului. Am pregatit pentru dumneavoastra o experienta de neuitat, imbogatita cu arome traditionale si momente de relaxare pura.

Ziua Indragostitilor la Carpentiere Arena nu este doar o simpla sarbatoare, ci o experienta de neuitat in inima Sibiului. Va invitam sa transformati Valentine’s Day intr-un moment magic, plin de romantism si bucurii culinare.

La Carpentiere Arena Hotel & SPA, sarbatorim Ziua Nationala a Romaniei intr-un stil autentic, cu pasiune pentru traditii si dragoste pentru tara noastra. Va invitam sa va alaturati acestei celebrari, unde spiritul romanesc se impleteste cu ospitalitatea de top pentru a crea amintiri de neuitat.

Descopera splendoarea Craciunului in Marginimea Sibiului, un colt de rai unde traditiile se impletesc cu confortul modern la Carpentiere Arena Hotel & SPA. Am pregatit pentru tine un pachet special pentru cel putin doua nopti de cazare, conceput pentru a-ti oferi libertatea de a alege cum vrei sa te bucuri de sarbatori, fara constrangerea unui meniu fix.

Veniti sa intampinati noul an la Carpentiere Arena Hotel & SPA, locul unde magia Revelionului se imbina cu traditia si luxul modern. In perioada 30 decembrie 2023 – 2 ianuarie 2024, va oferim un pachet unic, creat special pentru a face din aceasta trecere de an una memorabila.

Call Now Button