Evenimente

Nunți

Vrei o nuntă ca în povești? Locația noastră se află la poalele munților, departe de orice altă locație, oferind o priveliște de vis și intimitatea dorită la astfel de eveniment.

Cu o capacitate de 160 de persoane, sala noastră își așteaptă mirii cu brațele deschise. Vă punem la dispoziție o terasă uriașă pentru invitați, posibilitatea de a pregăti proțap, meniuri pe toate gusturile și parteneriate de încredere cu furnizori de servicii necesare unei nunți.

 

Botezuri

Vino alături de noi la petrecerea dedicată celui mic. Vei fi în mijlocul naturii, la poalele munților, un aer numai bun pentru pitici! Ei vor dormi liniștiți, iar voi veți petrece alături de prieteni până târziu în noapte!

Vă putem ajuta prin intermediul partenerilor noștri cu toată organizarea, pentru a avea elementele de design dorite, candy bar-ul potrivit, sau orice alte dorințe mai aveți pentru a vă bucura de petrecere!

Diverse ocazii

Cauți locația perfectă pentru un nou eveniment corporate? Sau vrei doar sa îți serbezi ziua de naștere alături de prieteni într-o locație deosebită? Sau poate organizezi un pool party privat alături de prietenii tai?

Toate acestea se pot organiza la noi, la cele mai înalte standarde. Oferim toate serviciile necesare pentru a duce organizarea la un alt nivel!