TERMENI ȘI CONDIȚII

Acesti termeni vor fi aplicati tuturor rezervarilor, indiferent de modul de efectuare al acestora. Modurile de rezervare sunt: prin mesaj pe site, prin apel telefonic, whatsapp, facebook, email, agentie sau motoare de rezervari.

Va rugam sa parcurgeti conditiile de rezervare si anulare inainte de a rezerva!

Proceduri de rezervare

Tarifele pentru cazare se vor baza pe disponibiliatatea de la data ofertarii.

Oaspetele are posibilitatea de a plati tariful pentru intregul sejur inainte de si/sau la sosirea la hotel, cat si pentru celelalte costuri sau cerinte solicitate hotelului in numerar sau cu card bancar, sau prin preautorizarea unui card bancar. Daca depozitul a fost deja platit pentru a garanta rezervarea, oaspetele va plati diferenta pana la suma totala de plata in momentul sosirii la hotel.
Costurile actuale vor fi platite doar in moneda locala a hotelului (lei/ron)
sau in euro, in acord cu procesul de rezervare. Monedele de ofertare alternative sunt doar indicative si vor fi bazate pe rata interna de schimb a
hotelului, si sunt supuse fluctuatiilor bancare.

Prin plata avansului (depozitului) oaspetele este de acord cu desfășurarea raporturilor contractuale în condițiile descrise în prezenta informare și înțelege pe deplin conținutul termenilor și condițiilor. Plata avansului reprezintă consimțământ pentru acceptarea pur și simplă a ofertei de cazare oferită de către hotel, în condițiile art. 1196 Cod civil.

Oaspetele are obligatia de a plati in concordanta cu tariful agreat pentru cazare conform ofertarii, in prima zi de sedere la checkin diferenta de plata fata de avans si trebuie sa aibe dovada platii avansului in cazul platii acestuia.

Anulari si neprezentari

Anularile asupra oricarei rezervari trebuie efectuate in scris. Oaspetele este raspunzator pentru plata catre hotel a taxei de anulare, respective hotelul are dreptul de a reține avansul achitat cu titlu de taxă de anulare.