Hotel SPA Sibiu

Restaurant Paltinis

Sarbatoarea Aromelor din Marginime

restaurant sibiu paltinis rasinari
cazare revelion sibiu paltinis

Locul in care vechele retete romanesti se intalnesc cu creativitatea moderna intr-un dans de arome si gusturi. In aceasta calatorie epica, vom descoperi cum traditiile noastre culinare s-au transformat in minunate povesti de fine dining, aducand aminte de trecut, dar cu ochii in viitor.

Martorii unui adevarat festin al culturii culinare romanesti la Carpentiere Arena. Veti calatori prin gusturi autentice si va veti indragosti de selectia noastra de vinuri si bauturi. In plus, veti descoperi cum weekendurile noastre de vara devin scene pentru bucate gatite live, iar restaurantul noastru de la poalele Statiunii Paltinis, in Marginimea Sibiului, devin locul perfecte pentru evenimentele speciale din viata dumneavoastra.

restaurant sibiu paltinis rasinari
restaurant sibiu paltinis rasinari

Mic Dejun

Incepeti-va ziua in stil traditional romanesc cu un mic dejun in Marginimea Sibiului, o experienta care va va incanta simturile si va va oferi energia necesara pentru explorarea acestei regiuni pitoresti. Savurati gustul autentic al produselor locale, intr-un cadru natural de neuitat.

restaurant sibiu paltinis rasinari

Pranz

Sa iei pranzul in apropiere de Paltinis, in inima Transilvaniei, este o experienta care combina gustul autentic al bucatariei traditionale romanesti cu peisajele naturale de neuitat ale zonei. Inconjurat de munti verzi si aer curat de munte, alegerea unui pranz in aceasta regiune este un mod perfect de a va completa ziua de explorare sau de relaxare.

Apartament cu Jacuzzi Sibiu

Cina

Meniurile sunt o celebrare a bucatariei traditionale romanesti, fiecare preparat fiind gatit cu maiestrie si atentie la detalii. De la tocanite aromate, fripturi suculente la gratar si pana la deserturi dulci, cum ar fi papanasi sau placinte, fiecare fel de mancare promite sa fie o desfatare pentru papilele gustative. In plus, vinurile locale completeaza perfect aceasta experienta gastronomica.

Suna acum