Cazare cu Piscina Sibiu

Teambuilding in Transilvania

Dezvolta Spiritul de Echipa la Carpentiere Arena

Carpentiere Arena Hotel & Spa reinterpreteaza experienta teambuilding-ului. Amplasat in splendoarea naturala a Marginimii Sibiului, resortul nostru este locul ideal pentru consolidarea relatiilor de echipa.

Inconjurati de peisaje montane uluitoare, colegii tai vor avea sansa sa interactioneze si sa colaboreze intr-un cadru natural si linistit, departe de zgomotul orasului.

Oferim o sala de conferinte ultramoderna, pregatita sa gazduiasca pana la 52 de persoane, echipata cu tot ce e necesar pentru prezentari eficiente si activitati de grup. Dupa sesiunile de lucru, terasa noastra va asteapta pentru relaxare si conversatii, fiind locul ideal pentru a impartasi povesti si idei. Pentru aventurieri, recomandam explorarea traseelor de hiking si off-road din imprejurimi.

La Carpentiere Arena, relaxarea si confortul sunt prioritare. Piscina noastra exterioara, incalzita la temperaturi ideale, este locul perfect de relaxare dupa o zi plina. Si sa nu uitam de sauna noastra, un refugiu de sanatate si purificare, perfecta pentru revitalizarea corpului si a spiritului. Ne dedicam sa oferim o experienta de teambuilding de neuitat, combinand activitati productive cu relaxare totala, pentru a crea un echilibru ideal.

teambuilding in Transilvania

Pentru a rezerva locul tau in acest paradis al muncii in echipa si al odihnei

Pregateste-te sa imbunatatesti dinamica echipei tale intr-un mod unic

teambuilding in transilvania sibiu
Call Now Button